ARGENTA GAAT DE GOEDE RICHTING UIT

Argenta had al een goed wapen- en bonusbeleid, en werkt nu ook een duurzamer klimaatbeleid uit. De financiering van steenkool is helemaal stopgezet, maar dat je geld nog in beperkte mate olie en gas kan financieren, is niet helemaal uitgesloten. Lees meer over het investeringsbeleid van Argenta op bankwijzer.be of in het rapport ‘BankWijzer XL’ (pp. 34-35).

TEVREDEN OVER HET BELEID VAN ARGENTA?

Argenta zit bij de meest duurzame banken in België, dus van bank veranderen is niet meteen nodig. Je kan natuurlijk wel bijvoorbeeld een extra spaarrekening openen bij een nog duurzamere bank.  Of je kan nog op vele andere manieren Move your Money steunen!
1. Verhuis je geld vóór Earth Day (22 april)
Met zoveel mogelijk burgers en organisaties verplaatsen we voor 22 april ons geld!
Meld je aan als mover! Je kan kiezen om reminders te ontvangen en je wordt deel van een groeiende community van movers. 
Doe de move!  Verhuis je geld. Je nieuwe en oude bank regelen de overstap voor jou via bankswitching.be. Lees meer in onze MyM-gids.
Schrijf een afscheidsbrief.  Laat je oude bank weten waarom je van bank verandert. Hieronder vind je een voorbeeldbrief.
2. Doe meer dan je geld verzetten
Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief, kom naar een van onze infoavonden en volg de campagne op Facebook, Instagram en LinkedIn.
Spreek je omgeving aan! Je familie, vrienden, kennissen en collega’s kunnen ook hun geld verzetten. Spreekt het je aan om supermover te worden?
Overtuig je organisatie! Ga het gesprek aan met je vereniging, je werkgever, je school… en move zo nog meer geld. Je vereniging kan de campagne ook promoten.